Reparaties

Loopt uw horloge niet meer, maar ligt het niet aan de batterij? Is uw gouden ring verbogen? Bij Juwelier van Wijnen in Scheveningen (Den Haag) bent u aan het goede adres voor reparaties. Wij hebben namelijk een eigen atelier waarin we uw horloges en sieraden kunnen repareren.

Wij vervangen de batterij van uw horloge in de meeste gevallen direct. Sommige digitale horloges heeft u na een dag weer retour. Als u een horloge waterdicht gemaakt wilt hebben, dan kunnen wij het horloge opsturen naar de importeur.

Voor de meest eenvoudige horloges rekenen we voor het vervangen van een batterij 10 euro, voor horloges met een schroefdeksel 12,50 euro. En voor horloge met een Lithium cel (dit zijn meestal digitale horloges) rekenen we 20 euro.

Ook als het glas van uw horloge gebroken is of er zit een scheur in kunnen we dit maken en duurt ongeveer 2 weken. Bij merkhorloges proberen we het originele glas te krijgen.

We hebben een grote collectie horlogebanden op voorraad en zetten deze direct aan uw horloge. De prijzen liggen meestal tussen de 15 en 40 euro, dit is afhankelijk van het leersoort.

Kortom, als u een horloge of sieraad heeft dat gemaakt moet worden, dan kunt u zo bij ons binnenlopen. U kunt het te repareren artikel bij ons achterlaten en wij zorgen ervoor dat uw horloge weer loopt of uw sieraad weer als nieuw is.