SEIKO

Seiko Presage Seiko heren horloges

Seiko staat wereldwijd bekend om het ontwerpen van één van de meest innovatieve en moderne herenhorloges op de horlogemarkt. Als u op zoek bent naar een klassiek horloge met een wat sportievere uitstraling zijn Seiko herenhorloges voor u de juiste match! Bij Juwelier van Wijnen in Scheveningen (Den Haag) heten wij u van harte welkom om de Seiko horlogecollectie te bekijken en te passen natuurlijk!

Seiko herenhorloges: meesters in precisie
Seiko horloges zijn met uiterste precisie ontworpen zodat alle horlogedragers dagelijks kunnen genieten van kwalitatief verfijnde uurwerken. Seiko-sha (Seiko) betekent niet voor niets ‘huis van precisie’.

Uitgebreide horlogecollecties
Seiko horloges hebben stuk voor stuk een tijdloos klassiek uiterlijk. De basis van elk horloge wordt gevormd door luxe materialen, zoals titanium, leer en edelstaal. Naast de Seiko Premier horlogelijn vindt u de Astron, Presage en Prospex herencollectie. Binnen de Premier-collectie bestaat er ook nog een Signature Line en een Tailored Line. De laatste bestaat veelal uit slankere en minder uitgesproken horloges. Van basic en geraffineerd tot sportief, voor iedere man bestaat er hét perfecte Seiko horloge!

‘Always be one step ahead of the rest’ was de visie van het creatieve brein achter het horlogemerk. Wilt u ook altijd een stap voor zijn met een Seiko herenhorloge? Kom dan snel langs Juwelier van Wijnen in Scheveningen (Den Haag).

Seiko Presage Seiko heren horloge